CALL Alumnibijeenkomst in de Groene Afslag in Laren

Door 29 oktober 2019 Uncategorized

Op donderdag 14 november aanstaande komen CALL alumni bij elkaar in De Groene Afslag, de groenste inspiratielocatie van Nederland, aan de A1 bij Laren.

Als je je nog niet hebt aangemeld, aarzel niet en doe dat alsnog door een e-mail te sturen naar marcel@callleadershipandlearning.com.

Keynote speaker van deze middag is Yvonne Benschop, professor Organizational Behavior aan Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij zal het hebben over gender en leiderschap, in het kader van haar onderzoek naar inclusief leiderschap.
Welke ideaalbeelden en verwachtingen bestaan er van leiders met verschillende achtergronden (gender, etniciteit, klasse, leeftijd), en van hun stijlen van leidinggeven? En hoe maken we als leidinggevende ruimte voor verschil en diversiteit?

Aansluitend kun je meedenken en meewerken aan masterclasses voor CALL met Jeannette van den Ingh en Paul Nyst, aan de CALL-werkplaats met Marcel de Rooij en het CALL leiderschapsonderzoek met Han Nichting in samenwerking met de Radboud Universiteit én met CALL-alumni. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over dit laatste.

We hopen je op 14 november vanaf 16.00 uur te mogen begroeten. Van 18.45 uur staat er een duurzame, lokaal geproduceerde en rondom gezonde maaltijd klaar en is er tijd om bij te praten met de andere CALL-deelnemers. Rond 19.30 uur eindigt het programma.

Call

Author Call

More posts by Call

Geef een reactie