CALL Out

Deze tijd vraagt om nieuwe, betrokken leiders. Maar hoe ziet dat nieuwe leiderschap eruit? Wat moeten leiders in huis hebben om de toekomst vorm te geven op een eerlijke, duurzame manier? Alleen samen, in gesprek, kunnen we ons hier een beeld van vormen. Met CALL Out bieden we een platform om actuele leiderschapsvraagstukken te agenderen.

Dat doen we op verschillende manieren: in de gespreksserie CALL Out en met de podcastreeks Broedcast. CALL Out is een initiatief van CALL, samen met Yolk, Coco Jansen, Expedition GoodLife en een aantal van onze vaste coaches en programmaleiders.

 

Samenwerking

CALL Out is een samenwerking tussen CALL en Daan van Lith (Expedition Goodlife), Aart Bouwmeester (Yolk), kunstenares Coco Jansen en coaches Han Nichting, Paul Nyst, Jeannette van den Ingh.

Han Nichting

Coach

Paul Nyst

Coach

Jeannette van den Ingh

Coach

De Aftrap

Op 3 november 2020 gaven we de aftrap voor CALL Out in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. We spraken met hoogleraar Andries Baart, kunstenaar Coco Jansen en ondernemers Marieke Rietbergen (Design Innovation Group) en Bram van den Broek (Pathé) over leiderschap tonen door een richting in te slaan, uit te proberen en daarvan te leren. Over doormodderen en verbeelden.

Seizoensgesprekken

In 2021 gieten we CALL Out in verschillende vorm omtrent het ritme van de seizoenen. Met de gesprekken bieden we een platform voor het denken en het uitwisselen van ideeën over leiderschap in deze tijd.

De lente-editie vond online plaats op 23 maart, vanuit het Broeinest van Baars & Bloemhoff in Eindhoven.

Op 22 juni organiseren we een midzomeravondwandeling. Deelnemers gingen die dag naar een plek in de natuur die voor hem of haar betekenis heeft, met een telefoon en koptelefoon/oortjes. Wij nemen hen via audio mee in wat de natuur te vertellen heeft en wat je van haar kunt leren bij het beantwoorden van de wezenlijke vraag ‘Wat heb ik te doen in deze tijd?’.

Na ieders ‘natuurverkenning’ werden deelnemers telefonisch met een ander in contact gebracht om ervaringen kunt uitwisselen.

De Broedcast

Tussen de driemaandelijkse meet-ups van CALL Out publiceren we podcasts over leiderschap in deze tijd, met verfrissende gesprekspartners.

CALL Out Agenda 

Er zijn geen aankomende evenementen.