Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CALL Verrijking

25 september - 1 oktober

€5500

Door te werken met kleine groepen, van maximaal vijf deelnemers, krijgt iedereen onverdeelde, persoonlijke en op zijn of haar situatie gerichte aandacht.

De retraite vindt plaats op Le Châtelas, een Zuid-Frans landgoed bij het middeleeuwse dorp Pont de Barret, in de Drôme Provençale. Op de fundamenten van een eeuwenoud boerenhuis bouwden Marijke ter Haar en haar man Pieter twintig jaar geleden een huis met weidse uitzichten, Franse terrassen, uitbundige tuin en een groot zwembad. Le Châtelas is een weldadige plek waar u echt tot rust komt. In het gastenverblijf heeft iedere deelnemer een eigen kamer met badkamer.

Le Châtelas ligt op ruim anderhalf uur rijden van de vliegvelden van Marseille en Lyon, en op een half uur rijden van Montélimar (station TGV).

Data en kosten

De eerstvolgende Verrijking vindt plaats van zondag 25 september tot zaterdag 1 oktober 2022.

Deelname aan De Verrijking kost € 5.500,– (exclusief btw en reiskosten). Dit bedrag is inclusief de verblijfskosten in Le Châtelas. 

De studiebelasting van De Verrijking is 7 dagen. Deelnemers hoeven geen additionele studiematerialen aan te schaffen. Eventuele additionele studiematerialen worden tijdens het programma uitgereikt.

De Verrijking voor CALL-alumni

De Verrijking is ook zeer geschikt voor groepen oud-CALL-deelnemers. Speciaal voor hen bieden we een vierdaags programma aan. De basisonderdelen zijn yoga, het Transformatiespel en individuele sessies. Het intakegesprek vindt plaats met de hele deelnemersgroep. Op basis van dat gesprek maken we een maatwerkprogramma.

Voor de CALL-alumni is de studiebelasting 5 dagen.

Deelnemers hoeven geen additionele studiematerialen aan te schaffen. Eventuele additionele studiematerialen worden tijdens het programma uitgereikt.

Kosten: € 2.950,– (exclusief btw en reiskosten; inclusief verblijfskosten)

Gegevens

Begin:
25 september
Einde:
1 oktober
Kosten:
€5500
Evenement Categorie:

Locatie

Le Châtelas
Pont de Barret, Frankrijk