Voedingsadvies

Om goed in je vel te zitten als leider, is vitaliteit van groot belang. Een gezond voedingspatroon speelt hierin een grote rol. Wie zijn lijf goed voedt, is mentaal, emotioneel en spiritueel beter in balans. In ons CALLaboratory kunt u een uitgebreid en persoonlijk voedingsadvies aanvragen bij orthomoleculair therapeut Carina Veldhuis.

In een druk bestaan kan het ‘makkelijk’ of verleidelijk zijn om minder bewuste tijd en aandacht te besteden aan wat u eet en drinkt. Bestaande eetpatronen leiden vaak niet tot een optimale vitaliteit. Een sterk verlangen naar zoete of hartige tussendoortjes, koffie of alcohol kan uw weerstand en energieniveau geleidelijk ondergraven.

opzet van het programma

Neemt u zich al langer voor uw ongezonde eetgewoontes te doorbreken en heeft u behoefte aan een heldere leidraad op het gebied van voedsel? Doe dan onze voedingscheck. Deze bestaat uit de volgende stappen:

  • U vult een uitgebreide vragenlijst in over uw eetgewoonten en fysieke vitaliteit.
  • Op basis van uw antwoorden vindt een voedingsanalyse plaats en ontvangt u een concept voedingsadvies en behandelplan op.
  • Tijdens een persoonlijk consult wordt uw fysieke vitaliteit in kaart gebracht en bespreekt u uw persoonlijke voedingsadvies. Eventueel vinden aanvullend enkele metingen plaats (bloeddruk, hartslag, vet, cholesterol).
  • Desgewenst kunt u een vervolgtraject starten om uw gezondheid en fysieke en mentale vitaliteit verder te optimaliseren.

Door wie

Carina Veldhuis

Therapeut en spreker

Carina richt zich op de natuurlijke geneeskrachtige werking van essentiële voedingsstoffen  in onze dagelijkse voeding. Zij is orthomoleculair- en  kPNI therapeut, wat staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Deze wetenschap houdt zich bezig met de wisselwerking tussen het brein en de  organen, de psyche, het  immuunsysteem, hormonen en omgevingsfactoren. Carina gebruikt deze kennis om op zoek te gaan naar de oorzaak van verminderd functioneren van het lichaam en het zelfgenezend vermogen aan te spreken.
Om bewustwording op gebied van voeding en gezondheid breed uit te dragen, verzorgt zij lezingen en ‘voedingskennistafels’ voor bedrijven en kleine groepen, onder de noemer De gezondheid draait door!

Praktische informatie

Data en kosten

Het consult vindt plaats op afspraak in de praktijklocatie in Bussum of Zeegse (omgeving Assen).

De kosten voor dit traject (analyse, voedingsadvies en behandelplan) bedragen € 450,– (exclusief btw). Als uw zorgverzekeraar de beroepsvereniging MBOG (Maatschap ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde) erkent en u aanvullend verzekerd bent, dan wordt uw consult (gedeeltelijk) vergoed.

Aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie kunt u terecht bij Sylvia van den Heuvel (sylvia@callleadershipandlearning.com).

 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor aanvang. Wanneer u zich 30 dagen of korter voor aanvang afmeldt, brengen we 75% van het factuurbedrag in rekening. Bij afmelding 5 dagen of korter voor aanvang brengen we het gehele bedrag in rekening.