CALL in Company

CALL In company biedt uw organisatie de kans om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden. Bij CALL In company werkt u aan persoonlijk leiderschap, en daarmee aan het vergroten van uw eigen impact. Ook het versterken van verbinding tussen leiders onderling komt aan bod. Zo kunt u vanuit een gezamenlijke kracht de uitdagingen van uw organisatie realiseren.

We brengen uw individuele leervragen enerzijds in verbinding met de rol die u heeft in de organisatie, en anderzijds met de dynamiek en context van de organisatie zelf. Wie bent u als persoon? Wat is uw rol en welke uitdagingen en dilemma’s neemt uw plek in de organisatie met zich mee? En vooral: hoe kunt u op deze plek meer impact maken?

Programma-opzet

We zien het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap als een reis langs meerdere dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Op al deze vlakken gaan deelnemers aan de slag.

Door CALL In Company: 

  • brengt u uw eigen kwaliteiten en valkuilen in kaart en krijgt u zicht op het effect dat deze hebben op uw handelen. 
  • wordt u zich meer bewust van uw reflexen in moeilijke situaties. Zo komt u meer in balans en bent u beter in staat om adequaat in te spelen op complexe vraagstukken. 
  • reflecteert u op hoe u als persoon acteert binnen uw rol in de organisatie, welke dilemma’s of spanningen dit oproept en hoe uw talent en kracht van betekenis kan zijn in deze context. 

Door wie

Marcel de Rooij

Hanna Boersema

Marijke van Dijk

Rianne van Huystee

Mattijs Mark van Katwijk

Ervaringen

Sander Heinsman

Voorzitter Raad van Bestuur woningcorporatie Portaal

Praktische informatie

CALL In company is gericht op senior management of groepen nieuwe leiders (high potentials). Omdat deelnemers in dezelfde context actief zijn, vormt de groep na afloop van het programma een krachtig netwerk door de organisatie heen. 

Het programma begint met een intakegesprek, waarin deelnemers kennismaken met de begeleiders. Samen bekijken we wat de uitdagingen zijn bij verdere ontwikkeling van de individuele deelnemers en werken we toe naar het formuleren van de persoonlijke ontwikkelvraag.

Programma’s kunnen variëren van een dag tot meerdere modules bestaande uit 2 of 3 aaneengesloten dagen. Het programma maken wij graag samen met u op maat. 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor aanvang. Wanneer u zich 30 dagen of korter voor aanvang afmeldt, brengen we 75% van het factuurbedrag in rekening. Bij afmelding 5 dagen of korter voor aanvang brengen we het gehele bedrag in rekening.