Individueel

Fit for the Future Assessment

Bent u zich bewust van de overtuigingen van waaruit u de uitdagingen van deze tijd aanpakt? En met welk gedrag, vanuit welke houding u omgaat met dilemma’s? Weet u hoe u overkomt op anderen? En hoe u fysiek reageert op stress? Kortom: bent u klaar en fit voor de uitdagingen en dilemma’s van de toekomst?

opzet van het programma

U hebt ruime werkervaring als manager en wilt graag reflectie op uw manier van handelen, uw uitstraling. U wilt zich herbezinnen op wie u bent en wat dat betekent voor wat u te doen staat. 

In dit programma werken we één op één aan inzichten in uzelf en wat u te doen staat om nieuwe uitdagingen en dilemma’s fit aan te gaan. We werken op basis van waar u staat, uw ambitie naar de toekomst en uw ontwikkelvraag. In een eerste gesprek met één van onze programmaleiders verkennen we vragen als: waar loopt u in de praktijk tegenaan en waar zou u aan willen werken? Waar krijgt u weinig feedback op en wat zou u willen onderzoeken? Op basis hiervan formuleert u  uw ontwikkelvraag. 

Hierna volgen vier werksessies, telkens met ongeveer een maand ertussen. 

Aan de hand van de vier CALL dimensies kijkt u per werksessie in een andere spiegel:

 • Met een psychotherapeut neemt u uw eigen mentale overtuigingen, denkmodellen en constructies onder de loep. Welke patronen uit het verleden draagt u met u mee? Welke helpen u nog? Welke zitten u in de weg?
 • Met een regisseur onderzoekt u uw uitstraling en de interactie met uw omgeving. Welke ruimte neemt u in? Hoe komt u op anderen over? Hoe drukt u zich uit, verbaal en non-verbaal? 
 • Een lichaamswerker geeft u inzicht in uw energieniveau, fitheid en gezondheid.
 • Onder begeleiding van een ervaren businesscoach een toekomstverkenning naar uw professionele en persoonlijke opgave en bijdrage. 

Per ‘spiegel’ staat een aantal kernvragen centraal:

Spiegel 1 – Psychotherapeut

 • Wie bent u en wat is uw gezin van herkomst?
 • Wat zijn functionele en dysfunctionele patronen die u meeneemt?
 • Waarom handelt u zoals u handelt?

Spiegel 2 – Theaterregisseur

 • In welke mindset zit u in het hier en nu?
 • Hoe speelt u in de interactie?
 • Wat gebeurt er met u als u geconfronteerd wordt met het onverwachte?

Spiegel 3 – Lichaamswerker

 • Hoe zit u in uw vel?
 • Hoe verbonden bent u met uw lichaam?
 • Waar heeft u blokkades in uw lijf en waar kunt u steun vinden in uw lichaam?

Spiegel 4 – Business coach

 • Wat is uw opgave waar u voor staat en in welke context speelt dit zich af?
 • Wat is uw kracht en met welke blik kijkt u naar de toekomst?
 • Waar loopt u tegenaan en wat zijn uw opties?

Na afloop van de vier werksessies verzamelen we lessen, blikken we terug en vooruit, en formuleren we een plan voor de toekomst.

Door wie

Het assessment wordt begeleid door een wisselend team uit onze pool van zeer ervaren leiders, leiderschaps- en businesscoaches, psychotherapeuten, fysiotherapeuten, haptonomen, artsen, voedingsdeskundigen, regisseurs en theatermakers.

Het kernteam bestaat uit:

Ervaringen

“Lichamelijk ben ik wel fit, maar mentaal zit ik veel vaster dan ik dacht. Ik ben eigenlijk voortdurend op zoek naar mijn eigen gelijk. Daar moet ik wel iets mee.”

CEO logistiek bedrijf

“Een hele confronterende spiegel, maar ik weet wel wat me te doen staat: veel rustiger worden, echt geïnteresseerd zijn en minder verkrampen.”

Algemeen directeur bouwbedrijf

Praktische informatie

Data en locatie

Op donderdag 16 november staat een dag gepland voor intakes. Deze vinden plaats op onze locatie van het Coachhuis, Kerkweg 5 in Leusden.
De vier werksessies zijn daarna in een periode van zes weken te plannen, passend bij de agenda van de deelnemer. Deze vinden plaats in de werkruimtes van onze coaches; o.a. Amsterdam en Utrecht. We creëren een veilige setting en hebben locaties met privacy.
Het terugkoppelgesprek staat gepland op donderdag 25 januari 2024, in Leusden.

Tijdsduur en kosten

De werksessies duren ieder circa 2 uur.
De kosten van het Fit for the Future Assesment zijn € 4.100 euro exclusief btw.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor aanvang. Wanneer u zich 30 dagen of korter voor aanvang afmeldt, brengen we 75% van het factuurbedrag in rekening. Bij afmelding 5 dagen of korter voor aanvang brengen we het gehele bedrag in rekening.