Team

Fit for the Future Assessment

Zijn jullie als managementteam bewust van de overtuigingen van waaruit jullie de uitdagingen van deze tijd aanpakken? En vanuit welke houding gaan jullie als team om met dilemma’s? Weten jullie hoe jullie als team overkomen op anderen? En hoe jullie fysiek reageren op stress? Kortom: Zijn jullie als managementteam klaar en fit voor de uitdagingen en dilemma’s van de toekomst?

opzet van het programma

Het traject start met een intake, waarin één van onze programmaleiders met uw team vragen verkent als: Wat is de oorsprong van het team? Welke opgave heeft het team in de business? Hoe fit is het team, zowel fysiek als mentaal? Op basis hiervan formuleren we met uw team een leer- en ontwikkelvraag. Op basis van de vraag die op dit moment speelt, stellen we het programma nader samen.

Hierna volgt een 24-uurs en na circa een maand nog een 24-uurs.  

Tijdens deze 24-uurs houden we uw team aan de hand van de vier CALL dimensies een spiegel voor:

  • We bespreken met uw team de teambiografie: welke patronen heeft het team in de loop der tijd ontwikkeld? Welke daarvan zijn nog altijd functioneel? Welke zouden beter aangepast kunnen worden?
  • We onderzoeken met een haptonoom hoe fit en gezond uw team is in een vitaliteitsworkshop.
  • We kijken met uw team naar het innemen van ruimte, de onderlinge interactie en ieders persoonlijke en professionele uitstraling.
  • We voeren met uw team een gezamenlijke toekomstverkenning uit: hoe ontvankelijk is uw team voor de toekomst?

Fit for the Future assessments helpen leiders en teams bij het vinden van een antwoord op de volgende vragen:

  • Waar komen jullie vandaan als team, en hoe heeft de historie invloed op het hier en nu?
  • Hoe vergroot je de weerbaarheid, wendbaarheid en vitaliteit van uzelf en het team?
  • Hoe maakt u gebruik van alle kwaliteiten (en dus ook verschillen) in uzelf en in het team, en werkt u echt samen? 
  • Hoe creëert u kansen voor de toekomst voor uzelf, het team en de organisatie?

Na afloop van de vier dagen verzamelen we lessen, blikken we terug en vooruit. 

Door wie

Het assessment wordt begeleid door een wisselend team uit onze pool van zeer ervaren leiders, leiderschaps- en businesscoaches, psychotherapeuten, fysiotherapeuten, haptonomen, artsen, voedingsdeskundigen, regisseurs en theatermakers.

Het kernteam bestaat uit:

Praktische informatie

Datum en locatie

Het teamassessment kunnen we in overleg met uw agenda plannen. We hebben een geschikte locatie in Leusden waar we teams begeleiden, maar dit kan ook op een locatie van uw voorkeur.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor aanvang. Wanneer u zich 30 dagen of korter voor aanvang afmeldt, brengen we 75% van het factuurbedrag in rekening. Bij afmelding 5 dagen of korter voor aanvang brengen we het gehele bedrag in rekening.